Σε αναρρωτική ο εισαγγελέας που θα χειριστεί την μήνυση Βγενόπουλου

Σε αναρρωτική ο εισαγγελέας που θα χειριστεί την μήνυση Βγενόπουλου

Νέα «εμπόδια» φαίνεται ότι μπαίνουν στην διερεύνηση της μήνυσης που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος στρεφόμενος κατά της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου.

Μετά το κώλυμα της εισαγγελέως κυρίας Ευσταθίας Σακελλαροπούλου η οποία κατέθεσε αίτημα αυτοεξαίρεσης καθώς ο υιός της εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία είναι διευθυντής ο κ. Μάρκος Φόρος, η υπόθεση χρεώθηκε στον αντεισαγγελέα του ΑΠ, κ. Παναγιώτη Καραγιάννη. Ωστόσο έγκυρες πληροφορίες του ereportaz αναφέρουν ότι ο έμπειρος εισαγγελικός λειτουργός βρίσκεται ήδη σε αναρρωτική άδεια καθώς αναρρώνει από πνευμονία! Μάλιστα το προσεχές διάστημα αναμένεται να χειρουργηθεί καθώς αντιμετωπίζει και ορθοπαιδικά προβλήματα.

Δικαστικοί κύκλοι ανέφεραν ότι τα θέματα υγείας ίσως λειτουργήσουν αποτρεπτικά από τον χειρισμό μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης παρά το γεγονός ότι ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός κρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος για τον χειρισμό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιάννης έχει ήδη καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της διερεύνησης της αναφοράς του συναδέλφου του κ. Ιωάννη Αγγελή, ενώ είναι γνωστή η ιστορία παραίτησης του από την θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών λίγο διάστημα μετά την εκλογή του λόγω της προαγωγής του στον Άρειο Πάγο.

Διαβάστε επίσης:

Ο εισαγγελέας Π. Καραγιάννης αναλαμβάνει τη μήνυση Βγενόπουλου κατά ΘανουΣχόλια