Συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα (φωτο)

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα (φωτο)

Ρεπορτάζ: Πάνος Βρυώνης 

Μεγάλη συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε,  στην πλατεία Συντάγματος, υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, με τους δρόμους γύρω από την πλατεία να είναι κλειστοί, ενώ στο σημείο υπολογίζεται ότι έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 35.000 άτομα.

«Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε «Όχι» στη λιτότητα. Λέμε «Όχι» στα τελεσίγραφα των δανειστών. Λέμε «Όχι» στην κατάλυση της Δημοκρατίας. Συμμετέχουμε στις αυριανές κινητοποιήσεις και στέλνουμε ισχυρό μήνυμα υπερηφάνειας, ελπίδας και αξιοπρέπειας σε Ελλάδα και Ευρώπη», σημείωνε στο σχετικό κάλεσμα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πλατεία Συντάγματος κάλεσε σήμερα τον κόσμο και η πρωτοβουλία «Η απάντηση σε τελεσίγραφα είναι μία: «Όχι»» με πρόσκλησή της στο Facebook.

syntagma 6

«Πιστεύουμε πως ό,τι κι αν γίνει τελικά, η υπερψήφιση του ΟΧΙ με συντριπτική πλειοψηφία την Κυριακή 5/7, θα οδηγήσει την Δευτέρα σε μία νέα Ευρώπη», αναφέρει η πρωτοβουλία στη σχετική ανακοίνωση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, και προσθέτει: «Η προσπάθεια κατατρομοκράτησης του Ελληνικού λαού και αποσταθεροποίησης της χώρας, θα πέσει στο κενό. Δεν φοβόμαστε. Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν υποτασσόμαστε. Θα νικήσουμε».

Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα πραγματοποιείται αυτή την ώρα και στη Θεσσαλονίκη.

syntagma 1

 

syntagma 2

syntagma 4

syntagma 5

 Σχόλια