Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από ΠΑΜΕ & ΑΔΕΔΥ, κατά της ψήφισης του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα

Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από ΠΑΜΕ & ΑΔΕΔΥ, κατά της ψήφισης του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα

Συγκεντρώσεις κατά της ψήφισης του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Αναλυτικότερα, αυτή την ώρα πραγματοποιεί πορεία ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών στην πλατεία Συντάγματος, καθώς στο χώρο των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών επικρατεί προβληματισμός για την επιβολή ΦΠΑ 23% στα δίδακτρα.

Συλλαλητήριο κατά της ψήφισης του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα διοργανώνει και η ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αιτήματα της ΑΔΕΔΥ είναι η «ανατροπή του νέου βάρβαρου μνημονίου και όλων των μνημονιακών πολιτικών, η μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους και η προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας».

«Ενάντια στο δεύτερο πακέτο μέτρων στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου», διαδηλώνει σήμερα στην Ομόνοια και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). Ανάλογα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματισθεί και σε 40 πόλεις της χώρας.

Σημειώνεται ότι στο κέντρο της Αθήνας τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια για την αποφυγή επεισοδίων.

Πηγή φωτογραφίας: naftemporiki.grΣχόλια