Σε εξέλιξη συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού

Σε εξέλιξη συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, συλλαλητήριο που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ΑΔΕΔΥ, κατά των νομοσχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Αυτή την ώρα πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στα Χαυτεία, ενώ στη συνέχεια οι διαδηλωτές με πορεία τους θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Συντάγματος.

«Παλλαϊκό ξεσηκωμό παντού με απεργίες, καταλήψεις και συλλαλητήρια κάθε μέρα από εδώ και μπρος», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΑΔΕΔΥ, δίνοντας το στίγμα των αγωνιστικών της διαθέσεων.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατέθεσε για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο – ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση και το νομοσχέδιο της νέας φόρο-λεηλασίας . Δεν σταματούν όμως εκεί. Εκτός από τα παραπάνω που θα επιβαρύνουν τον λαό με 5,4 δις ευρώ, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές να νομοθετήσει κι επιπλέον ‘’προληπτικά’’ μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ, εξόντωσης του λαού για να εφαρμοστούν άμεσα σε περίπτωση μη υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος», σημειώνει η ΑΔΕΔΥ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης.

Σημειώνεται ότι στο συλλαλητήριο συμμετέχει η Λαϊκή Ενότητα, σωματεία εργαζομένων κι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί.Σχόλια