Σε καταβάλλει η καθημερινότητα και σεξ μηδέν; Σου έχουμε τη λύση

Σε καταβάλλει η καθημερινότητα και σεξ μηδέν; Σου έχουμε τη λύση

Γυρνάς σπίτι από τη δουλειά κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Παρ’ όλα αυτά έχεις την ανάγκη και την ερωτική διάθεση να κάνεις σεξ με το σύντροφό σου. Τι θα κάνεις γι’ αυτό; Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ακόμα και όταν γυρνάς πτώμα από τη δουλειά.

 

Οι ειδικοί λένε πως αν δε θέλεις να το κάνεις αλλά παρόλα αυτά θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου μπορείτε να δεις καμιά αισθησιακή ταινία και να χαϊδεύεται ο ένας τον άλλον. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου έρθει η όρεξη.

Επίσης το να κάνεις όλα αυτά που έκανες όταν ήσουν έφηβη και το σεξ δεν έπαιζε ακόμα, είναι μία πάρα πολύ καλή ιδέα. Αγκαλιές, φιλιά και χάδια μερικές φορές είναι αρκετά για να νιώσεις πιο καλά ακόμα και αν δεν ακολουθήσει σεξ.

 

Αν από την άλλη θέλεις να παίξει σεξ αλλά παρόλα αυτά βαριέσαι να κουνηθείς τότε η στάση του κουταλιού είναι η ιδανική και πιο κοινή στάση για τέτοιες περιπτώσεις. Μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί, να γυρίσεις στο πλάι, να έρθει ο αγαπημένος σου από πίσω και να μην κάνεις τίποτα.

 

Μία άλλη στάση ιδανική για κουραστικές μέρες είναι αυτή της πατάτας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκαρφαλώσεις πάνω στον αγαπημένο σου που κάθεται χαλαρός στον καναπέ και να αφήσεις τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους.

 

Λύσεις υπάρχουν αρκεί να υπάρχει θέληση. Μην αφήνεις τις μέρες να περνάνε με τη δικαιολογία ότι είσαι κουρασμένη. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στη σχέση σου (όπως έκανες όταν ακόμα ήταν στην αρχή της) και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανταμειφθείς γι’ αυτό.

 

 



Σχόλια