Σε κλοιό διαδηλωτών η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή

Σε κλοιό διαδηλωτών η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή

Ένταση εντός και εκτός Βουλής κυριαρχεί αυτή την ώρα ενόψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου.

Έξω από την Βουλή έχει σχηματιστεί κλοιός διαδηλωτών από εργατικά συνδικάτα που εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για τον νόμο-λαιμητόμο που πρόκειται να πνίξουν εκατομμύρια Έλληνες.

Kάλεσμα απευθύνει η ΓΣΕΕ για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων «κατά του νέου «αντεργατικού» νομοσχεδίου», στις 17.00 σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η μόνη απάντηση για τον ελληνικό λαό είναι η μαζική και ενωτική συμμετοχή στο συλλαλητήριο και ο συνεχής αγώνας».

Σε συλλαλητήριο καλεί και η ΑΔΕΔΥ, ζητώντας «να μην περάσει το νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων, να μην περάσει ο αυτόματος κόφτης μισθών και συντάξεων και να αποτραπεί η φοροεπιδρομή».

Σε μαζική συμμετοχή καλεί το ΠΑΜΕ στο συλλαλητήριο που διοργανώνει στις 17.30 στην Ομόνοια «ενάντια στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο, που η κυβέρνηση προωθεί να ψηφιστεί με τη διαδικασία του «επείγοντος»… όπως έκανε και με το νόμο – λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό – Φορολογικό».

Στους δρόμους καλεί τους πολίτες και η ΠΑΣΕΒΕ. Οι προ-συγκεντρώσεις για την Αθήνα έχουν οριστεί στις 17.00 το απόγευμα.

Από τη μεριά της η Λαϊκή Ενότητα καλεί «την εργατική τάξη, τον λαό και τη νεολαία να πλημμυρίσουν την πλατεία Συντάγματος» στις 17.30 το απόγευμα.Σχόλια