Σε κώμα ύστερα από νοκ άουτ βρετανός μποξέρ

79 0

Ένας Βρετανός πυγμάχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα, που προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία, ύστερα από νοκ άουτ το οποίο υπέστη σε αγώνα.
Ο 25χρονος Νικ Μπλάκγουελ αγωνίστηκε χθες βράδυ στο Λονδίνο για τον βρετανικό τίτλο στην κατηγορία των μεσαίων βαρών απέναντι στον Κρις Γιούμπανκ και κατέρρευσε με νοκ-άουτ στο δέκατο γύρο.
Ο Μπλάκγουελ μεταφέρθηκε εκτός ρινγκ με φορείο και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της αγγλικής πρωτεύουσας, όπου διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία.
«Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Η κατάστασή του παρακολουθείται κι εμείς πρέπει να περιμένουμε αυτό που μας λένε οι γιατροί» δήλωσε στο BBC ο Ρόμπερτ Σμιθ, γραμματέας της αγγλικής ομοσπονδίας πυγμαχίας.
Ο αντίπαλός του δήλωσε ότι «έδωσα μια σειρά από χτυπήματα που τον έκαναν να ματώνει. Ίσως ο διαιτητής θα μπορούσε να σταματήσει τον αγώνα πριν. Αυτή είναι όμως η πυγμαχία: δύο μαχητές που αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο. Πέτυχα το όνειρό μου, τον αγγλικό τίτλο, αλλά είμαι λυπημένος γι΄ αυτό που συνέβη στον Μπλάκγουελ».Join the Conversation