Σε κώμα ύστερα από νοκ άουτ βρετανός μποξέρ

Σε κώμα ύστερα από νοκ άουτ βρετανός μποξέρ

Ένας Βρετανός πυγμάχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα, που προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία, ύστερα από νοκ άουτ το οποίο υπέστη σε αγώνα.
Ο 25χρονος Νικ Μπλάκγουελ αγωνίστηκε χθες βράδυ στο Λονδίνο για τον βρετανικό τίτλο στην κατηγορία των μεσαίων βαρών απέναντι στον Κρις Γιούμπανκ και κατέρρευσε με νοκ-άουτ στο δέκατο γύρο.
Ο Μπλάκγουελ μεταφέρθηκε εκτός ρινγκ με φορείο και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της αγγλικής πρωτεύουσας, όπου διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία.
«Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Η κατάστασή του παρακολουθείται κι εμείς πρέπει να περιμένουμε αυτό που μας λένε οι γιατροί» δήλωσε στο BBC ο Ρόμπερτ Σμιθ, γραμματέας της αγγλικής ομοσπονδίας πυγμαχίας.
Ο αντίπαλός του δήλωσε ότι «έδωσα μια σειρά από χτυπήματα που τον έκαναν να ματώνει. Ίσως ο διαιτητής θα μπορούσε να σταματήσει τον αγώνα πριν. Αυτή είναι όμως η πυγμαχία: δύο μαχητές που αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο. Πέτυχα το όνειρό μου, τον αγγλικό τίτλο, αλλά είμαι λυπημένος γι΄ αυτό που συνέβη στον Μπλάκγουελ».Σχόλια