Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές ή δημοψήφισμα αν…

Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές ή δημοψήφισμα αν…

«Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση» υποστήριξε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος

Στο ενδεχόμενο εκλογών ή ακόμα και δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν μπορεί να κλείσει η αξιολόγηση αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης.

«Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση. Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχουν και πολιτικές λύσεις. Αυτές οι λύσεις οι οποίες και παραμένουν ανοιχτές μπορεί να είναι και εκλογές και δημοψήφισμα γιατί η χώρα δεν μπορεί να περπατήσει διαφορετικά» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας την Μεγάλη Τετάρτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αναζωπυρώνοντας τα σενάρια που θέλουν να εξετάζεται η προσφυγή στις κάλπες σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση με το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.

Υποστήριξε, επίσης, ότι οι Θεσμοί έχουν ως στόχο «την πλήρη αποσάθρωση του πολιτικού μας συστήματος». Δήλωσε, μάλιστα, «απολύτως βέβαιος πως η στάση αυτή θα υπήρχε απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση».

«Μία οικονομία η οποία έχει ανάγκη διαρκούς χρηματοδότησης είναι μία άρρωστη οικονομία χωρίς μέλλον» τόνισε κλείνοντας ο κύριος Σεβαστάκης.Σχόλια