Σεξ: 5 γυναικείες συνήθειες που δεν αντέχουν οι άνδρες

Σεξ: 5 γυναικείες συνήθειες που δεν αντέχουν οι άνδρες

Μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις, αλλά ο σύντροφός σου το καταλαβαίνει και δεν του αρέσει καθόλου. Υπάρχουν κάποιες συνήθειες των γυναικών που ξενερώνουν τους άνδρες και τους κάνουν να χάσουν την ερωτική του διάθεση. Μάθε παρακάτω ποιες είναι αυτές οι συνήθειες και προσπάθησε να τις αποφύγεις για να ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον του.

 

1ο λάθος και βασικό: Μερικές γυναίκες αποφεύγουν να εκφράζουν τα συναισθήματά και τις σκέψεις στο σύντροφό τους, νομίζοντας πως αυτόν τον τρόπο το έτερον τους ήμισυ, θα ανακαλύψει τι πραγματικά νιώθουν! Καθώς περιμένουν, να ανακαλύψει ο σύντροφός τους τι πραγματικά τους συμβαίνει, μπαίνουν σε ένα ασταμάτητο παιχνίδι εικασίας, που αποφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα! Σταμάτησε τη φράση «Δεν έχω τίποτα»! Πίστεψέ μας είναι η φράση – ξενέρωμα για τα αρσενικά του κόσμου! Μίλησέ του ευθεία και πες του αυτά που αισθάνεσαι, χωρίς να αφήνεις περιθώρια παρανόησης!

 

Συμβουλή: Άλλωστε το μυστικό για μια υγιή σχέση είναι η επικοινωνία!

 

2ο λάθος: Μην το παίζεις «ισχυρό φύλο» και «αυθεντία». Σίγουρα ζούμε σε μια εποχή όπου υπάρχει ισότητα γυναικών και αντρών. Όμως κανένας άντρας δεν θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που να του τονίζει πως έχει κάνει λάθος, που να μιλάει (μονάχα αυτή) και να υποδεικνύει καταστάσεις, υποσκάπτοντας την προσωπικότητά του!

 

3ο λάθος: Να τον… φροντίζεις πολύ! Να έχετε πάντα στο μυαλό σου αυτό πως ο σύντροφός σου έχει ήδη μια μητέρα και δεν χρειάζεται άλλη! Δεν είναι ανάγκη να συμπεριφέρεσαι σαν να είναι ένα απροστάτευτο παιδί, το οποίο χρειάζεται τη φροντίδα σου συνεχώς. Πίστεψέ μας αυτό θα τον «πνίξει» και θα τον … ξενερώσει!

 

Συμβουλή: Θα μπορούσες να είσαι περιποιητική στο κρεβάτι, αυτό σίγουρα θα τον… «ανάψει»!

 

4ο λάθοςΝα μοιράζεσαι (με φίλους και γνωστούς)πολλές πληροφορίες! Πολλοί άντρες δεν είναι συνηθισμένοι αλλά και ούτε νιώθουν άνετα να μοιράζονται τα προβλήματα τους με άλλους! Σε αντίθεση κάποιες κοπελιές αρέσκονται στο να μοιράζονται πληροφορίες με φίλες και γνωστές, κάτι που εκνευρίζει αφάνταστα τον αντρικό πληθυσμό! Μάθε να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου, ειδικά αν ο σύντροφός σου σου το έχει εμπιστευθεί!

 

Συμβουλή: Η εμπιστοσύνη, είναι ένα βασικό στοιχείο, στο οποίο στηρίζονται όλες οι σχέσεις!

Προσοχή: Αν έχεις μόλις γνωρίσει έναν τύπο, τότε δεν υπάρχει ανάγκη να μοιραστείς την κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής σου μαζί του! Μάθε να κρατάς και κάτι για τον εαυτό σου, και μοιραστείς μοναχά τις απαραίτητες πληροφορίες!

 

5ο λάθος: Τελευταίο και το πιο βασικό. Σχεδιασμός … του μέλλοντος! Μάθε να ζεις τη στιγμή. Δεν είναι ανάγκη να αναφέρεσαι στο μέλλον και στην κοινή σου πορεία μαζί! Κάποιοι τύποι φρικάρουν μόνο και μόνο στην ιδέα της μακροχρόνιας σχέσης! Μικρά βήματα κάθε φορά. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο θα απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου!

 

Συμβουλή: Μην ξεχνάς να αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη! Βάλε τις εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, αποφεύγοντας την πλήξη της ρουτίνας!

 

 

 


Σχόλια