Σεξ: 5 τρόποι για να πεις στο σύντροφό σου πως δεν σε ικανοποιεί

Σεξ: 5 τρόποι για να πεις στο σύντροφό σου πως δεν σε ικανοποιεί

Γενικά, όταν έχεις παράπονο από έναν άνδρα, ειδικά στο συγκεκριμένο τομέα, πρέπει να του το πεις με τρόπο. Στους άνδρες δεν αρέσει καθόλου η κριτική σε οποιοδήποτε θέμα. Γι’ αυτό θα πρέπει να βρεις έμμεσους τρόπους να το κάνεις. Πιο κάτω σου δίνουμε 5 από αυτούς για να πεις πως στο κρεβάτι θέλεις κάτι παραπάνω.

 

 

Διάλεξε την κατάλληλη στιγμή να το συζητήσεις, που δεν είναι άλλη από τη στιγμή που τελειώσατε το σεξ. Εκείνη την ώρα θα βρίσκεται ήδη σε καλή διάθεση και θα τον ενοχλήσει λιγότερο. Και φυσικά σε καμία περίπτωση μην ανοίξεις κουβέντα μπροστά σε τρίτους.

 

Επιστράτευσε πορνό και αισθησιακές ταινίες. Μπορεί να μην είναι του στιλ σου, αλλά είναι ένας έξυπνος τρόπος για να του δείξεις έμμεσα τι είναι αυτό που σε ανάβει.

 

Μη μεγιστοποιήσεις το ζήτημα. Οι γυναίκες έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε και να δραματοποιούμε την κατάσταση. Ξεκίνησε λοιπόν μία συζήτηση πάνω στο θέμα που σε καίει με χαλαρό ύφος και σε καμία περίπτωση με τη φράση «πρέπει να μιλήσουμε».

 

Αιφνιδίασε τον. Μπορεί τελικά για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις να μην ευθύνεται μόνο εκείνος, αλλά η μιζέρια και η καθημερινότητα που βιώνεις. Προσπάθησε λοιπόν να τους εξάψεις τη φαντασία του με διάφορα tricks, πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε συζήτηση.

 

Επιβράβευσέ τον. Δείξ’ του με τον τρόπο σου τι σου αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ, έτσι ώστε να συνεχίζει να το κάνει και να προσπαθεί να βελτιώνεται.

 

 


Σχόλια