Σεξ: 6 γυναικεία λάθη που πρέπει να αποφεύγεις

Σεξ: 6 γυναικεία λάθη που πρέπει να αποφεύγεις

Είναι λογικό ότι δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι αρέσει στο σύντροφό σου, ή σε κάθε άνδρα. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που σίγουρα πρέπει να αποφύγεις κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις πιο κάτω τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις.

 

Δεν συμμετέχεις ενεργά
Ναι, ναι καλά διάβασες. Αν δεν έχεις διάθεση για σεξ μπορείς να ενημερώσεις τον παρτενέρ σου πως δεν έχεις διάθεση για σεξ και να πέσεις για ύπνο. Προτιμότερο για τη φήμη σου να κοιμηθείς παρά να τον αφήσεις να κάνει σεξ με μια γυναίκα που δεν μιλάει, δεν προσπαθεί και δεν κουνιέται!. Αν έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για σεξ αυτό το διάστημα άλλαξε δωμάτιο, στάσεις και βρες αυτό που σε φτιάχνει ερωτικά και εκμεταλλεύσου το.

 

Δεν μιλάς ευθέως για όσα θες.
Αν υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει και δεν απολαμβάνεις τότε πρέπει να μιλήσεις για αυτό. Όταν είσαι ειλικρινής και επικοινωνείς τα θέλω σου γίνεσαι αυτόματα και καλύτερη ερωτική σύντροφος. Και υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να πεις ένα απλό «όχι» από το… «δεν το θέλω αυτό τώρα γιατί προτιμώ όταν μου κάνεις…».

 

Δεν ακούς το σώμα σου.
Οι άντρες θεωρούν ιδιαίτερα σέξι τον τρόπο που μια γυναίκα φέρει τη σεξουαλικότητά της. Η αυτοπεποίθηση είναι κομμάτι αυτής και η κακή εικόνα που έχεις για το σώμα σου μπορεί να δρά ανασταλτικά για τον σύντροφό σου. Πρέπει να αγαπήσεις το πώς είσαι, το πώς είναι το σώμα σου και να αλλάξεις τη γνώμη που έχεις για αυτό. Περπάτησε μπροστά του γυμνή, κάνε σεξ με τα φώτα ανοιχτά. Δείξε πόσο σε αγαπάς!

 

Ξεχνάς τη γυναικεία σου πλευρά.
Οι σύγχρονες γυναίκες καλούνται να υπηρετήσουν πολλούς ρόλους. Οι γυναίκες παρά τα επαγγελματικά άγχη και τους ρόλους της μαμάς και της συζύγου πρέπει να αποδεικνύουν πως είναι σέξι πλάσματα. Έχε πάντα στο μυαλό σου πως όσο και να σε σκληρύνε η ζωή μπροστά στον ερωτικό σου παρτενέρ πρέπει να είσαι πάντα θηλυκή και πάντα γυναίκα.

 

Ανασφάλειες για άλλες γυναίκες.
Το να νιώθεις πως συνεχώς απειλείσαι από άλλες γυναίκες δεν είναι θελκτικό. Θυμήσου πως ο σύντροφός σου έχει επιλέξει εσένα για αυτό συγκέντρωσε τις ενέργειές σου να έχει τα μάτια του στραμμένα σε εσένα. Μάθε να τον αποπλανείς, να τον προκαλείς και να εκμεταλλεύεσαι τις διαθέσεις του.

 

Φοβάσαι την ερωτική σου πλευρά.
Πολλές γυναίκες φοβούνται να αφήσουν την ερωτική τους πλευρά ανεξέλεγκτη μήπως και χαρακτηριστούν από τον σύντροφό τους ως φτηνές. Λάθος. Έχε το θάρρος να είσαι σέξι και χαλαρή με την ερωτική σου περσόνα. Αφέσου στις στιγμές και δείξε του στο σεξ αυτό που είσαι.

 

Πάρε πρωτοβουλίες και πάρε αυτό που θες.
Δεν παίρνεις πρωτοβουλίες και αυτό είναι το πρώτο παράπονο που έχουν οι άντρες στη σεξουαλική τους ζωή. Όταν έχεις διάθεση για σεξ απλά πες το. Δείξε το με τον τρόπο σου. Διεκδίκησε το χωρίς να ντραπείς, χωρίς να περιμένεις τον σύντροφό σου. Θα σε κάνει ακόμα πιο σέξι στα μάτια του.

 

 

 


Σχόλια