Σεξ: Τοπ στάσεις για να έχεις τέλειους οργασμούς

Σεξ: Τοπ στάσεις για να έχεις τέλειους οργασμούς

Αποδείχθηκε επιστημονικά, ότι υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις του σεξ που μπορούν να προσφέρουν ανεπανάληπτους οργασμούς στη γυναίκα. Διάβασε παρακάτω ποιες είναι αυτές.

 

Η στάση πεταλούδα ή παραλλαγή ιεραποστολικού

Με τη γυναίκα ανάσκελα και τους γοφούς της στην άκρη του κρεβατιού, ο άνδρας διεισδύει όρθιος. Έπειτα, εκείνη βάζει τα πόδια της πάνω στους ώμους του και σπρώχνει τους γοφούς της ελαφρώς προς τα επάνω. Αυτό προσφέρει μια εξαιρετική γωνία για τη διέγερση του τραχήλου και βαθειά διείσδυση που μπορεί να οδηγήσει σε έντονους οργασμούς του κόλπου και της μήτρας. Με λιγότερο βαθειά διείσδυση, ο άνδρας μπορεί να διεγείρει το πρόσθιο κολπικό τοίχωμα ώστε να “χτυπήσει” το σημείο G.

 

Παραλλαγή της τεχνικής ευθυγραμμισμένης συνουσίας

Το ζευγάρι ξεκινάει με ιεραποστολικό και μόλις ο άνδρας επιτύχει μια βαθειά διείσδυση αφήνει τη γυναίκα να ενώσει τα πόδια της ανάμεσα στα δικά του. Έπειτα, σπρώχνει το βάρος του ελαφρώς προς τα εμπρός ώστε η βάση της στύσης του να προκαλεί με τις κινήσεις του σταθερή πίεση και τριβή στην κλειτορίδα της. Αυτή η στάση εξυπηρετεί τις γυναίκες που προτιμούν την κλειτοριδική διέγερση κατά τη διάρκεια της διείσδυσης ώστε να φτάσουν  σε μια πολύ έντονη κορύφωση.

 

Αποκαλύπτοντας το σκήπτρο

Οποιοσδήποτε από τους δύο παρτενέρ μπορεί να εφαρμόσει αυτή την τεχνική, αν και αυτός που βρίσκεται από κάτω μπορεί να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα. Σχηματίζεις ένα δαχτυλίδι με τον αντίχειρα και τον δείκτη γύρω από τη βάση του πέους. Έπειτα, τραβάς καλά προς τα κάτω την πόσθη. Έτσι, αποκαλύπτονται περισσότερες νευρικές απολήξεις και αυξάνεται η ευαισθησία του πέους – βοηθάει επίσης στο να διατηρηθεί η στύση. Ξεκίνα τη διείσδυση με το χέρι ακόμα γύρω από τη βάση για να οδηγήσεις την απόλαυσή του στα ύψη.

 

Πάνω στον πάγκο

Εδώ η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα στον πάγκο ή στο τραπέζι ενώ εκείνος διεισδύει όρθιος. Είναι άγριο, μιας και το να σπρώχνεις στην άκρη χαρτιά ή τα αλατοπίπερα προσδίδει μια αίσθηση βιαστικού και ανάρμοστου. Ο άνδρας μπορεί να αλλάζει θέση στη γυναίκα έτσι ώστε να γλιστρά πάνω στον πάγκο διατηρώντας πάντα την επαφή. Εκείνος εισχωρεί βαθειά και αισθάνεται τον έλεγχο. Κάθε στιγμή συνεισφέρει στην απόλαυση και οι λέξεις-κλειδιά είναι: ρούχα, εμπόδια, ανοιχτός χώρος. Παρότι η στάση παραπέμπει σε «βρώμικο σεξ», επιτρέπει την επικοινωνία και λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα. Το θέμα δεν είναι τα ακροβατικά αλλά το σκηνικό.

 

Καθιστά ψαλίδια

Αυτή η στάση επιτρέπει στη γυναίκα να έχει τον έλεγχο και να ορίζει όχι μόνο το βάθος και τη γωνία της διείσδυσης αλλά και την έκταση της κλειτοριδικής διέγερσης που θα δέχεται. Ο άνδρας ξαπλώνει ανάσκελα και λυγίζει τα γόνατα, ενώ η γυναίκα τον καβαλάει με το ένα πόδι δίπλα στον γοφό του και το άλλο ανάμεσα στα πόδια του. Έτσι, η γυναίκα μπορεί να βρει το σωστό σημείο τριβής του ηβικού οστού του καθώς εκείνος βρίσκεται μέσα της. Με τον τρόπο αυτό εκείνη ελέγχει τον ρυθμό, το βάθος και τον βαθμό πίεσης και τριβής που δέχεται. Αυτή κι αν είναι μια σίγουρη συνταγή για ανεπανάληπτο σεξ!

 

 


Σχόλια