Σφαιρόπουλος: «Ξεχνάμε το ντέρμπι»

Σφαιρόπουλος: «Ξεχνάμε το ντέρμπι»

Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα δεν επιτρέπει στον Ολυμπιακό να μείνει άλλο στην ήττα από τον Παναθηναϊκό. Κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βιτόρια εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε το στίγμα του.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά πρέπει να κοιτάμε», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας.

Όσο για τον αντίπαλο της Παρασκευής, είπε: «Ξεκινάει μια σειρά αγώνων για εμάς στην Ευρωλίγκα με τέσσερα εκτός έδρας ματς στα επόμενα πέντε και αρχής γενομένης από το ματς στη Βιτόρια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα με καλό αγωνιστικό ρυθμό, έφεση στο γρήγορο παιχνίδι και στο ανοιχτό γήπεδο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Αυτό το παιχνίδι είναι πρόκληση για εμάς, η Λαμποράλ Κούτσα προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα και θέλουν την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό τους. Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Η συγκέντρωση και η διάρκεια για 40 είναι το κλειδί. Αν χάσεις τη συγκέντρωση για 2-3 λεπτά, είναι ικανοί να σκοράρουν 15 πόντους. Όσο και αν πάει το σκορ, δεν θα τα παρατήσουν. Το έδειξαν και στο Μιλάνο όταν και βρέθηκαν πίσω με 70-50 και τελικά ηττήθηκαν με ένα καλάθι. Με ένα ξέσπασμα είτε μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ είτε να επιστρέψουν στο σκορ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε τέτοια ξεσπάσματα», ενώ για τον Οθέλο Χάντερ, που ακολούθησε την 13μελή αποστολή αλλά είναι άγνωστο αν θα μπει στη δωδεκάδα, τόνισε: «Έχει κάνει κάποιες προπονήσεις ο Χάντερ, θα δούμε την κατάσταση του και στην αποψινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή εάν θα αγωνιστεί ή όχι αύριο».Σχόλια