Σφοδρή… επίθεση της Φώφης στους δύο μονομάχους

Σφοδρή… επίθεση της Φώφης στους δύο μονομάχους

Σκληρή επίθεση στους δύο μονομάχους Τσίπρα και Μεϊμαράκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, ζητώντας ταυτόχρονα από τους πολίτες να αναδείξουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη σε τρίτη δύναμη.

«Δώστε μας τη δύναμη, δώστε δύναμη από τη δύναμή σας, να είμαστε εμείς ο εγγυητής της σταθερότητας, να είμαστε εμείς ο καταλύτης της συνεργασίας» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Τα βασικά σημεία της ομιλίας της Φώφης Γεννηματά:

  • Προχωράμε μπροστά με τη Δημοκρατική Αριστερά, με τις Κινήσεις Πολιτών, με τους Δημοκρατικούς και Προοδευτικούς Πολίτες της Κεντρο-Αριστεράς στην πρώτη γραμμή.
  • Είμαστε σήμερα εδώ για να ξαναφέρουμε την ελπίδα σε κάθε ελληνική οικογένεια. Αυτή την ελπίδα που συνετρίβη στο τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο του κ. Τσίπρα» είπε η κ. Γεννηματά υπογραμμίζοντας πως ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης τώρα, δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα.
  • «Ο κ. Μεϊμαράκης παριστάνει τον λύκο που έγινε αρνάκι. Όμως εκφράζει την παλιά, γνωστή δεξιά, με τις συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες συνταγές», ανέφερε η κ. Γεννηματά .
  • «Ο κ. Τσίπρας από την άλλη παριστάνει »το καινούργιο». Όμως οι πολίτες τον γνώρισαν, τον δοκίμασαν, ξέρουν, υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δύναμη στην Δημοκρατική Συμπαράταξη να πάρει την τρίτη εντολή.
  • Να επιβάλλει τη συνεργασία για την χώρα. Και να ξαναφέρει την ελπίδα».Σχόλια