Σφοδρή κόντρα Καψή – ΓΓ Ενημέρωσης για το Mega

248 1

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Μανώλη Καψή, και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αναφορικά με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Από την πλευρά του ο κ. Καψής χαρακτηρίζει «ψευδέστατη» την είδηση για δήθεν απουσία φορολογικής ενημερότητας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε και των μετόχων της εταιρίας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με επιστολή του κ. Καψή στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ,«αποκαλύπτει περίτρανα, τη συστηματική προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων, να βάλουν λουκέτο στο Mega».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Μανώλη Καψή:

«Η είδηση για δήθεν απουσία φορολογικής ενημερότητας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε και των μετόχων της εταιρίας, είναι ψευδέστατη. Αποκαλύπτει περίτρανα, την συστηματική προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων, να βάλουν λουκέτο στο Mega».

Η ανακοίνωση της ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

«Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενημερώνει το κοινό και τους φορείς προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι:

Στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού (Αρ.Πρωτ.178/19-7-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, (https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%986%CE%A3465%CE%99%CE%A7…) μεταξύ των λόγων που αναφέρονται για την μη προεπιλογή της εταιρείας ‘’ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL)’’ στην τελευταία σελίδα περιλαμβάνονται και τα εξής:

1- κγ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα.

2- κδ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και η υποψήφια εταιρεία δεν προσκόμισαν ασφαλιστική ενημερότητα.

3- κε) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ δεν προσκόμισαν τραπεζική ενημερότητα.

Επαναλαμβάνουμε ότι τα παραπάνω είναι ήδη δημοσιευμένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας απηύθυνε προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ερώτημα θεραπείας για όλους τους ενδιαφερόμενους που αποκλείστηκαν».Join the Conversation

1 comment

  1. Kostis Davris Απάντηση

    Χαχαχαχαχ ο Καψης , τεραστιος πανυβλαξ. Ενας λογος ακομα να κλεισει το κωλοκαναλο.