Σφοδρή κόντρα Καψή – ΓΓ Ενημέρωσης για το Mega

Σφοδρή κόντρα Καψή – ΓΓ Ενημέρωσης για το Mega

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Μανώλη Καψή, και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αναφορικά με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Από την πλευρά του ο κ. Καψής χαρακτηρίζει «ψευδέστατη» την είδηση για δήθεν απουσία φορολογικής ενημερότητας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε και των μετόχων της εταιρίας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με επιστολή του κ. Καψή στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ,«αποκαλύπτει περίτρανα, τη συστηματική προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων, να βάλουν λουκέτο στο Mega».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Μανώλη Καψή:

«Η είδηση για δήθεν απουσία φορολογικής ενημερότητας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε και των μετόχων της εταιρίας, είναι ψευδέστατη. Αποκαλύπτει περίτρανα, την συστηματική προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων, να βάλουν λουκέτο στο Mega».

Η ανακοίνωση της ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

«Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενημερώνει το κοινό και τους φορείς προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι:

Στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού (Αρ.Πρωτ.178/19-7-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, (https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%986%CE%A3465%CE%99%CE%A7…) μεταξύ των λόγων που αναφέρονται για την μη προεπιλογή της εταιρείας ‘’ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL)’’ στην τελευταία σελίδα περιλαμβάνονται και τα εξής:

1- κγ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα.

2- κδ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και η υποψήφια εταιρεία δεν προσκόμισαν ασφαλιστική ενημερότητα.

3- κε) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ δεν προσκόμισαν τραπεζική ενημερότητα.

Επαναλαμβάνουμε ότι τα παραπάνω είναι ήδη δημοσιευμένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας απηύθυνε προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ερώτημα θεραπείας για όλους τους ενδιαφερόμενους που αποκλείστηκαν».

Σχόλια