Συγχαρητήρια προς τον Τσίπρα από Όλιβερ Στόουν

Συγχαρητήρια προς τον Τσίπρα από Όλιβερ Στόουν

Ο Όλιβερ Στόουν, ο Χιού Λόρι, ο Κώστας Γαβράς, αλλά και ορισμένοι από τους ηθοποιούς του Game of Thrones έσπευσαν να συγχαρούν τον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις εκλογές«Τα καλύτερα νέα από την Ευρώπη ήταν η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα» αναφέρει ο Όλιβερ Στόουν σε μήνυμά του στο Facebook. Ο Στόουν τονίζει ότι έχει συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα και λέει ότι διαθέτει «ισχυρή νεανική ορμή για αλλαγή», τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη ελπίδα για μία χώρα που έχει «πεταχτεί στον πάτο του βαρελιού από την ΕΕ».

Ο ίδιος προσθέτει ότι έχει έρθει η ώρα να διαλυθεί η ΕΕ. «Αφήστε κάθε χώρα να καθορίσει το δικό της πεπρωμένο με το δικό της νόμισμα – αυτή είναι η άποψή μου» δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον νέο πρωθυπουργό ήταν ο έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ηθοποιός Ράσελ Μπραντ έγραψε στο Twitter: «Θα ψήφιζα τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό (που συμβαίνει) είναι συναρπαστικό».

Η εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν, Ούνα Τσάπλιν, ηθοποιός (την έχουμε δει στο Game of Thrones ως την άτυχη σύζυγο του Ρομπ Σταρκ), έγραψε στο Twitter: «Η Ελλάδα μας έδωσε τη δημοκρατία. Ας δούμε τι θα μας δώσει τώρα. Συναρπαστική εποχή. #Syriza».

Ο Λίαμ Κάνινγχαμ (ερμηνεύει τον Ντάβος στο Game of Thrones), δήλωσε: «Μπράβο για τη σπουδαία νίκη της Αριστεράς στην Ελλάδα. Να πάνε στον δ****ο οι τραπεζίτες στην Ευρώπη, να πάει στο δ****ο η λιτότητά τους. Μία νέα κατεύθυνση τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι και ο Χιού Λόρι είχε δώσει τα συγχαρητήριά του, λέγοντας ότι οι εκλογές είναι μία εκδοχή ενός παιχνιδιού «όλα ή τίποτα».

TO BHMA
Σχόλια