Συγκέντρωση χρημάτων για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αφρική

Συγκέντρωση χρημάτων για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αφρική

Την Πέμπτη 23/2/2016 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη σε νυκτερινό κατάστημα στα Λαδάδικα, εκδήλωση με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αφρική.

Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε ύστερα από πρωτοβουλία 5 ιατρών – χειρουργών και ενός ιατρού – αναισθησιολόγου από τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης οι οποίοι εδώ και καιρό προετοιμάζονται με σκοπό να ταξιδέψουν σε λίγες ημέρες στην Αφρικανική ήπειρο προκειμένου να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε ασθενείς καθώς και χρηματικό ποσό για να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά της ανωτέρω ηπείρου που διψούν για μάθηση αλλά δεν δύνανται οικονομικά να μετέχουν στην εκπαίδευση των χωρών τους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με επιτυχία από την δημοσιογράφο κ. Όλγα Γιάννη και τους συνεργάτες της εκπομπής της “ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. Επίσης στην εκδήλωση μετείχε και ο ανερχόμενος τραγουδιστής της πόλης Χρήστος Στεφανίδης. Τέλος την διοργάνωση υποστήριξε και ο δικηγόρος – διαμεσολαβητής κ. Κωνσταντίνος Τζίκας. Εμείς ευχόμαστε με την σειρά μας να ευοδωθεί ο σκοπός αυτής της αποστολής και να επιστρέψουν οι γιατροί μας πίσω με πολύτιμες εμπειρίες από το έργο τους.Σχόλια