Συγκέντρωση στις 18:00 στο Σύνταγμα: Στέλνουμε μήνυμα αξιοπρέπειας και τερματισμού της λιτότητας!

Συγκέντρωση στις 18:00 στο Σύνταγμα: Στέλνουμε μήνυμα αξιοπρέπειας και τερματισμού της λιτότητας!

Συγκέντρωση η πρωτοβουλία της οποίας ξεκίνησε από τα social media, πραγματοποιείται στις 18:00 στο Σύνταγμα, με κεντρικό σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν υποκύπτουμε, Δε φοβόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, Νικάμε», και με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών, τη σκλήρυνση της στάσης της Γερμανίας, και την παρέμβαση της ΕΚΤ.

«Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση», τονίζεται σε σχετικό κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και προστίθεται: «Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό».

«Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός. Δε μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει».

«Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε. Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας!».

Ανάλογο κάλεσμα για συγκεντρώσεις υπάρχει για Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Καστοριά και άλλες πόλεις.


Σχόλια