Συγκέντρωση της ΛΑΕ – Podemos: Η αγάπη των πολιτών της χώρας είναι πλέον με τη Λαϊκή Ενότητα

Συγκέντρωση της ΛΑΕ – Podemos: Η αγάπη των πολιτών της χώρας είναι πλέον με τη Λαϊκή Ενότητα

Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση, πραγματοποιεί στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Ομόνοιας, η Λαϊκή Ενότητα, με κεντρικό σύνθημα «το ΟΧΙ θα νικήσει».

Σε λίγη ώρα, στην εξέδρα που έχει στηθεί στην πλατεία Ομόνοιας, θα ανέβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία θα αναπτύξει τις θέσεις του κόμματος αλλά και την αντιμνημονιακή πολιτική που υποστηρίζει η ΛΑΕ, ενώ αναμένεται να εξαπολύσει και επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος άλλωστε «πρωταγωνιστεί» και στις αφίσες της ΛΑΕ που έχουν κυκλοφορήσει για τη συγκέντρωση, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες.

1

Εκτός από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο Μανώλης Γλέζος.

Από τους πρώτους ομιλητές που ανέβηκαν στην εξέδρα, ήταν ο Χεσούς Ροντρίγκεζ, βουλευτής Ανδαλουσίας των Podemos ο οποίος έδειξε με τις δηλώσεις του πως το κόμμα του έχει γυρίσει πλέον την πλάτη του στον Αλέξη Τσίπρα.

podemos

Συγκεκριμένα, ο Ροντρίγκεζ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η αγάπη των πολιτών της χώρας είναι πλέον με την Λαϊκή Ενότητα», επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να στηρίξει κάποιος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής.

2

Σημειώνεται τέλος, ότι λόγω της συγκέντρωσης είναι κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια.Σχόλια