Συγκέντρωση των ΣΥΡΙΖΑ , ΑΔΕΔΥ, ΟΚΔΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Σύνταγμα κατά της λιτότητας

Συγκέντρωση των ΣΥΡΙΖΑ , ΑΔΕΔΥ, ΟΚΔΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Σύνταγμα κατά της λιτότητας

Κάλεσμα συμμετοχής σε συγκέντρωση που θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 19:30 στο Σύνταγμα, ενάντια στο «μονόδρομο της λιτότητας», απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Kάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν ακόμα ΑΔΕΔΥ,ΟΚΔΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κ.α.

«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αναφέρει:

«Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης».

«Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των συνδικάτων την Κυριακή 21/06 στις 19:30 στο Σύνταγμα, παραμένουμε ακλόνητοι στη μάχη για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη

Την Τρίτη, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια «για να μπλοκάρουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία λαιμητόμο, τα νέο αντιλαϊκό πακέτο που φέρνουν να μας φορτώσουν», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Όποια και αν θα είναι η κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, πάλι ο λαός θα πληρώσει τα σπασμένα» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Γι’ αυτό τώρα, απαιτείται οργανωμένη λαϊκή αντεπίθεση, ο λαός να διεκδικήσει στους δρόμους το δίκιο του, να μην υποστηρίξει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, οποιαδήποτε νέα συμφωνία που θα τον φέρει σε χειρότερη κατάσταση απ’ αυτήν που βρέθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό συμπαράταξη με το ΚΚΕ, ενίσχυση του ταξικού λαϊκού κινήματος» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.Σχόλια