Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην Ομόνοια – Παρά τις απαγορεύσεις

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην Ομόνοια – Παρά τις απαγορεύσεις

Συγκέντρωση διοργανώνει το ΠΑΜΕ για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα στην Ομόνοια, παρά την απαγόρευση των διαδηλώσεων λόγω της επίσκεψης στην Ελλάδα του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Παράλληλα, το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την Κυβέρνηση κάνοντας λόγο για προκλητική απαγόρευση των διαδηλώσεων και καλεί τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να δώσουν σε αυτή την απαγόρευση μαζική απάντηση αλλά και ενάντια στον Αμερικανό πρόεδρο «κύριο εκπρόσωπο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο».

Το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι κ. Ομπάμα έρχεται στην Ελλάδα για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα στους «ιμπεριαλιστικούς» σχεδιασμούς στην περιοχή και την πιο ενεργό συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς.

Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ για να καταγγείλουν την απαγόρευση των διαδηλώσεων λόγω της αυριανής άφιξης του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.

Πενταμελής αντιπροσωπεία, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, για να του εκφράσει την διαμαρτυρία της, ενώ το μέλος του ΠΑΜΕ Αλέξανδρος Περράκης, εξερχόμενος της συνάντησης, δήλωσε ότι «ήρθαμε στο υπουργείο για να διαμαρτυρηθούμε για την απόφαση αυτή της κυβέρνησης». Τόνισε δε, ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έρχεται στην Ελλάδα για να επιβάλλει τα συμφέροντα των μονοπωλίων και σε συνεργασία με την κυβέρνηση να χτυπήσει τα εργασιακά και λαϊκά δικαιώματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΣχόλια