Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για το μωράκι με τη μισή καρδιά

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για το μωράκι με τη μισή καρδιά

Συγκλονίζει η ιστορία με το μωρό των 18 μηνών που γεννήθηκε με μισή καρδιά και αντί να είναι ανέμελη μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι απολαμβάνοντας τα παιχνίδια και τις κούκλες της, αλλά και την οικογενειακή θαλπωρή, βρίσκεται σε χειρουργικές αίθουσες.

Η ανταπόκριση των πολιτών που θέλουν να βοηθήσουν το ξανθό αγγελούδι έχει προκαλέσει κύμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Τον περισσότερο χρόνο της ζωής του, ο λιλιπούτειος ξανθός «άγγελος», τον έχει περάσει κλινικές και νοσοκομεία, με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, να συγκαταλέγεται μεταξύ των τελευταίων σταθμών της, από όπου και επέστρεψε ξημερώματα Πέμπτης έχοντας υποβληθεί σε μία ακόμη επέμβαση την τέταρτη κατά σειρά, για μπαλονάκι και σε λίγο διάστημα θα υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο, το πιο κρίσιμο για τη ζωή του.

Οι γονείς του κοριτσιού είναι και οι δύο άνεργοι και μάλιστα ο πατέρας της είναι παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας και πρώην δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Ωστόσο οι ανάγκες της οικογένειας είναι πάρα πολλές λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας της μικρής και τα έξοδα που απαιτούνται κυρίως για μεταφορές στην Αθήνα, για τους γιατρούς αλλά και άλλες εξετάσεις που χρειάζονται για την περίπτωση της.  Η μητέρα  μέσα και από το neakriti.gr απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει το σπλάχνο της…

«Αυτό που ζητάμε είναι η οικονομική ενίσχυση. Τα έξοδα για μετακινήσεις αλλά και τη διαμονή στο Ωνάσειο είναι τεράστια και με το δεδομένο ότι θα χρειαστεί και άλλο χειρουργείο και ίσως το πιο κρίσιμο για την μικρή μας, δεν έχουμε χρήματα για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, τονίζει η μητέρα της μικρής» στο neakriti.gr.

Η μητέρα, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του neakriti.gr  όπως τονίζει , για όποιον θέλει να βοηθήσει, έχει δημιουργηθεί και σχετική σελίδα στο Facebook με την ονομασία «Βοήθεια για τη μικρή Καιτούλα», όπου ο κόσμος μπορεί να μαθαίνει περισσότερα για το πώς να βοηθήσει την οικογένεια.

Πηγή: neakriti.grΣχόλια