Συγκλόνισε με την ομιλία του ο Καφετζόπουλος: «Όποιος δεν πληρώνει τα χρέη του είναι τραμπούκος»

75 2

Κυριολεκτικά «έξω από τα δόντια» τα είπε χθες ο μεγάλος και δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, λέγοντας αυτά που είναι στο μυαλό κάθε λογικού και σώφρονος νοικοκυρεμένου και έντιμου πολίτη πως δηλαδή, «δεν αποτελεί μαγκιά να αρνείσαι να πληρώνεις τα χρέη σου αλλά κοινός τραμπουκισμός».

Εν μέσω ενός τεράστιου πλήθους έξω από το Καλλιμάρμαρο που με τις ιαχές του «Ελλάς, Ευρώπη, Δημοκρατία», έστειλε μήνυμα SOS σε ολόκληρο τον κόσμο εξ αιτίας μιας κυβέρνησης που δείχνει να έχει στο νου της ολοφάνερα σχέδια απόσχισης της χώρας από τον φυσικό πολιτικό, οικονομικό αλλά και πολιτιστικό πυρήνα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, γνωστός για τις σταθερότητα των πολιτικών του πεποιθήσεων και με μια προσωπική διαδρομή που ζυμώθηκε μέσα στους λαϊκούς αγώνες, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι λογικό να ζητάς δανεικά και αγύριστα, αυτό είναι τραμπουκισμός» για να καταχειροκροτηθεί από χιλιάδες παρευρισκομένων που ζουν με την αγωνία του αύριο, για μια Ελλάδα που κυριολεκτικά δεν ξέρει τι της ξημερώνει, και με τα ΑΤΜ να ξερνούν τα τελευταία τους πενηντάευρα και εκατομμύρια πολίτες να βιώνουν μια πρωτοφανή αγωνία, μετά από πέντε χρόνια συνεχών θυσιών οι οποίες είχαν καταφέρει να βάλουν τη χώρα σε μια πορεία μικρής μεν αλλά αδιαμφισβήτητης ανάπτυξης.Join the Conversation

2 comments

  1. Μαρία Τσάρα Απάντηση

    Μεγάλες αλήθειες, μεγάλων ανδρών. Κουσουλός αγορίνα μου, μην ανησυχείς, αν χάσεις τα λεφτάκια των αφεντικών σου θα σε κερνάμε καμιά τζουρίτσα που και που, είμαστε μεγαλόψυχοι. Δεν θα σε αφήσουμε έτσι, και ραδίκια μαζεύω για πάρτη σου γιατί είσαι και πολύ ωραίος τύπος.

  2. Χριστίνα Δ. Απάντηση

    Ναι, πράγματι συγκλονιστικός ο Ακαλύπτος…. είναι πολύ συγκλονιστικό να βλέπεις πως μπορεί το γυαλί να διογκώσει μία εικόνα… που τελικά δεν αξίζει τίποτα!!!