Συγκλονισμένος ο πατέρας της Άννας από την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου: «Είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω»

Συγκλονισμένος ο πατέρας της Άννας από την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου: «Είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω»

Συγκλονισμένος δήλωσε ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος, από την κίνηση του δήμου Δράμας να γκρεμίσει την παράγκα που χρησιμοποιούσε η κόρη του ως σκοπευτήριο λόγω έλλειψης από την πολιτεία, χώρου κατάλληλου για προπονήσεις.

Ο κ. Κορακάκης το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε στον χώρο του υπαίθριου σκοπευτηρίου στον όποιο μαζί με την Άννα και τον γιο του Διονύση έκαναν προπόνηση.

Ο Τάσος Κορακάκης  μίλησε στην dramini.gr για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον Δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ, δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς παγκοσμίου κυπέλλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα δεν υπάρχει χώρος, πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο, θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλέψαμε, καλό θα ήταν να είχαμε, ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε… τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης….».Σχόλια