Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου: Του είχα πει, μην τον ξαναφέρεις σπίτι

Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου: Του είχα πει, μην τον ξαναφέρεις σπίτι

Δυο εικοσιτετράωρα μετά την κηδεία του 17χρονου γιου της η μητέρα του Γιώργου Αλεξανδρόπουλου μιλά για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Ε για τον 15χρονο που τον σκότωσε με καραμπίνα στο δημοτικό σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

«Δεν έχω κουράγιο»

«Ήταν το καλύτερο παιδί! Τι να πω; Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω. Αυτό παιδί τσακώθηκε με τον γιο μου γιατί πείραζε συνέχεια την κόρη μου. Κι επειδή τον ρώτησε «τι έγινε με την αδερφή μου», άρχισαν να βρίζονται. Αυτό το παιδί έφυγε και μετά από λίγη ώρα ήρθε με την καραμπίνα και τον πυροβόλησε».

«Είπα στον γιο μου: Δεν θέλω να τον ξαναφέρεις στο σπίτι!»

«Ερχόντουσαν σπίτι μου, τρώγανε, έκαναν γυμναστική. Τρεις τέσσερις φορές έχει έρθει σπίτι μου. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι και έγιναν φίλοι. Έτσι όπως τον έβλεπα που έμπαινε σπίτι μου, σαν χαρακτήρας δεν μου άρεσε από την αρχή. Το έλεγα στο γιο μου. Κοίταζε έτσι πολύ..Είπα στον γιο μου «Δεν θέλω να τον ξαναφέρεις στο σπίτι». Δεν το ξαναέφερε αλλά έκαναν παρέα έξω».

«Θα σε κανονίσω»

«Όταν έφυγε του είπε «θα σε κανονίσω». Μαλώσαν, ήρθε ένα παιδί τους χώρισε, τον απείλησε και έφυγε. Μετά από μία ώρα ήρθε με την καραμπίνα. Δεν πρόλαβε το παιδί μου. Ήταν καλό παιδί. Δεν είχε πειράξει άνθρωπο».

«Ήθελε να κάνει σχέση με την κόρη μου»

«Η κόρη μου μου είπε ότι την είχε ενοχλήσει 2-3 φορές. Είχε το νούμερό της και της έστελνε μηνύματα και στο δρόμο που την έβλεπε της μίλαγε. Ήθελε να κάνει σχέση με την κόρη μου κι αυτή δεν ήθελε».Σχόλια