ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Γ. Γεωργίου: “Έχασα τα δόντια μου όταν έμαθα ότι ο γιος μου…”

134 0

Την τραγική οικογενειακή του ιστορία αποκάλυψε ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου…και μίλησε για πρώτη φορά για την ανίατη ασθένεια του γιου του.

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε πώς ανακάλυψε με τη σύζυγό του τι συνέβαινε στο παιδί τους και την κατάσταση που αντιμετωπίζει τώρα:

«Όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. «Αταξία του Φρίντριχ» λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου συγκλονίζει, ο οποίος με λίγα, διαλεγμένα λόγια περιέγραψε την αντίδραση του οργανισμού του το πρωί της επόμενης μέρας από τη διάγνωση:

«Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου»

 Join the Conversation