Συγκλονίζει ο σύντροφος της Ρίας, που πέθανε από ηλεκτροπληξία: “Η Ρία θυσιάστηκε για μένα»

Συγκλονίζει ο σύντροφος της Ρίας, που πέθανε από ηλεκτροπληξία: “Η Ρία θυσιάστηκε για μένα»

Η νεαρή Ρία πέθανε προσπαθώντας να σώσει τον καλό της, που ακόμη και τώρα αρνείται να πιστέψει πως εκείνη δεν είναι πια στη ζωή.

“Έρχομαι στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να πηγαίνω στον τάφο της και να μιλάω μαζί της, μου λείπει η Ρία. Δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεπεράσω το χαμό της”, αποκαλύπτει στη freddο 30χρονος χορευτής Bozhidar Gugushev (Τεό) και προσθέτει: “Δεν έχω ζωή χωρίς τη Ρία. Μου λείπει, κάθε μέρα, κάθε βράδυ. Η Ρία θυσιάστηκε για εμένα. Εγώ έμεινα πίσω να ζω, ενώ εκείνη δεν ζει”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από τρεις μήνες στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στη Βουλγαρία. Το βράδυ μετά την Ανάσταση, ο χορευτής μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ντους.

Τότε τον χτύπησε το ρεύμα από τον ανοιχτό θερμοσίφωνα και άρχισε να φωνάζει. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Μόλις τον άκουσε η φοιτήτρια της Ιατρικής έτρεξε να τον βοηθήσει και την χτύπησε και αυτήν το ρεύμα. Ο χορευτής έπεσε για λίγο αναίσθητος και έπειτα συνήλθε, ενώ η κοπέλα δεν τα κατάφερε.

Η οικογένεια της κοπέλας δεν δεχόταν το πόρισμα των ιατροδικαστών στη Βουλγαρία. Ακολούθησε και δεύτερη ιατροδικαστική έρευνα, που είχε όμως το ίδιο πόρισμα… ότι δηλαδή η Ρία πέθανε από ηλεκτροπληξία, αφού την χτύπησε το ρεύμα μέσω του συντρόφου της.Σχόλια