Σήκωσε το μωρό ψηλά και ο ανεμιστήρας του έκοψε το κεφάλι – Προσοχή σκληρές εικόνες

Σήκωσε το μωρό ψηλά και ο ανεμιστήρας του έκοψε το κεφάλι – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα τρομερό τραύμα στο κεφάλι της κόρης του ήταν το αποτέλεσμα από την ιδέα που είχε ένας πατέρας όταν την πέταξε στον αέρα ενώ έπαιζαν. Για κακή τύχη του παιδιού στο δωμάτιο ήταν εγκατεστημένος ανεμιστήρας οροφής.

Η περιπέτειά τους δεν τελείωσε εκεί, αφού οι γιατροί του νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η 3χρονη Oum, δεν της έκαναν πλαστική αν δεν πληρώνονταν εκατοντάδες δολάρια.

kefali_2.JPG

 

Η μεταλλική λάμα του ανεμιστήρα έκοψε την 3χρονη τρομακτικά βαθιά, ευτυχώς όμως το χτύπημα έγινε στο μέτωπο και όχι πιο χαμηλά, γιατί αλλιώς τα αποτελέσματα θα ήταν μη αναστρέψιμα.

kefali_1.JPG

Τελικά οι γονείς της Oum, φοβούμενοι για την ζωή της, δέχτηκαν να πληρώσουν στο νοσοκομείο Rayong της Ταϊλάνδης ένα σημαντικό ποσό, για να μπει η μικρή στο χειρουργείο.

«Όταν πέταξα την Oum στον αέρα, με… κάποιο τρόπο το κεφάλι της χτύπησε στον ανεμιστήρα», θα πει ο ίδιος.

kefali_3.JPG

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πουλήσουμε τα υπάρχοντά μας για να γίνει η επέμβαση, αφού οι γιατροί δεν έκαναν έκπτωση», λέει ο 25χρονος.

Με μισθό λίγο πάνω από τα 500 ευρώ το κόστος των 1.700 ευρώ για την εγχείριση ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί από την οικογένεια. Μία μέση οικογένεια δεν έχει ετήσιο εισόδημα πάνω από 4.650 δολάρια το χρόνο.

kefali_4.JPG

«Η Oum είναι καλύτερα τώρα και είμαστε ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που την βοήθησαν», αναφέρει ο Em.Σχόλια