Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα  στο κέντρο της Αθήνας με αίτημα την απόσυρση του νόμου-λαιμητόμου, όπως χαρακτηρίζει το προσχέδιο της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Το σύνθημα που κυριαρχεί είναι να αποσυρθεί «ο νόμος- λαιμητόμος που τσακίζει την ασφάλιση και τις συντάξεις».

Στη συγκέντρωση το «παρών» δίνουν συνεργαζόμενες οργανώσεις συνταξιούχων, οικοδόμοι, απόστρατοι αστυνομικοί, εργαζόμενοι στη Softex και άλλα σωματεία εργαζομένων. Το ΠΑΜΕ καλεί σε «συστράτευση όλο το λαϊκό κίνημα και τις κοινωνικές τάξεις που είναι τα μόνιμα θύματα» για να μην περάσει αυτός ο νόμος.

Νέο συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί από το ΠΑΜΕ την Τρίτη 26 Γενάρη, στις 18:00 το απόγευμα, την ώρα που θα πραγματοποιείται στη Βουλή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Τις ίδιες μέρες, συλλαλητήρια διοργανώνει το ΠΑΜΕ και σε άλλες πόλεις, όπως τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Γιάννενα, τη Λάρισα, την Καβάλα, την Πάτρα, τις Σέρρες, τη Λαμία, τα Τρίκαλα, την Κόρινθο κ.ά.Σχόλια