Σύλληψη δύο Πακιστανών για την απαγωγή 21χρονου συμπατριώτη τους

Σύλληψη δύο Πακιστανών για την απαγωγή 21χρονου συμπατριώτη τους

Στη σύλληψη δύο Πακιστανών, 25 και 19 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο Μενίδι και στο Ηράκλειο Κρήτης αντίστοιχα, ως ύποπτοι για την απαγωγή ενός 21χρονου συμπατριώτη τους από το λιμάνι του Πειραιά, στις 21 Νοεμβρίου, προχώρησε η αστυνομία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, οι δράστες προσέγγισαν τον 21χρονο στο λιμάνι του Πειραιά, κατά την άφιξή του από την Μυτιλήνη, και με την πρόφαση της προσφοράς βοήθειας προκειμένου να βρει τους οικείους του, τον οδήγησαν σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Μενιδίου, όπου και τον κράτησαν για τέσσερις ημέρες, ζητώντας από συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Τελικά, στις 25-11-2015, οι δράστες απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και τον απελευθέρωσαν.

Ύστερα από πολυήμερες έρευνες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εντόπισαν τον 25χρονο στο Μενίδι και προέβησαν στη σύλληψή του, ενώ στη συνέχεια, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου Κρήτης συνέλαβαν και τον 19χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης.Σχόλια