Σύλληψη για την υπόθεση του πτώματος που βρέθηκε σε κατάψυξη στην Καλλιθέα

Σύλληψη για την υπόθεση του πτώματος που βρέθηκε σε κατάψυξη στην Καλλιθέα

Την… μεσάζοντα που συμμετείχε στην δολοφονία του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του σε… καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα, συνέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, από την Βουλγαρία, ήταν φίλη της 45χρονης συμπατριώτισσάς της, γυναίκας του θύματος, και γνώριζε το… οικονομικό παρασκήνιο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συλληφθείσα προσφέρθηκε να βοηθήσει τη φίλη της βρίσκοντας άνθρωπο που θα σκότωνε τον 63χρονο συνταξιούχο ναυτικό. Η γυναίκα του θύματος συμφώνησε, και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο Ρουμάνος δολοφόνος, ο οποίος αρχικά φαίνεται να αναισθητοποίησε χτυπώντας στο κεφάλι τον 63χρονο και στη συνέχεια τον τοποθέτησε δεμένο πισθάγκωνα στον καταψύκτη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία και περιμένουν την έκδοση ενταλμάτων για τον Ρουμάνο, φυσικό αυτουργό, αλλά και τη 45χρονη Βουλγάρα ως ηθική αυτουργό. Ο δολοφονός έχει διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ η 45χρονη βρίσκεται στην Βάρνα της Βουλγαρίας, για την οποία θα εκδοθούν διεθνείς αναζητήσεις.
Από την πρώτη στιγμή η 45χρονη Βουλγάρα Ρομά Ανέλια Αλεξάντροβα, ήταν η βασική ύποπτη της άγριας δολοφονίας του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη.Σχόλια