Σύλληψη τριών διακινητών μεταναστών στον Νομό Ροδόπης

Σύλληψη τριών διακινητών μεταναστών στον Νομό Ροδόπης

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρία άτομα, τα οποία προσπάθησαν να περάσουν στη χώρα μας 15 μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 58 και 56 ετών, και έναν 35χρονο υπήκοο Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, 14 μη νόμιμους μετανάστες από το Πακιστάν και έναν υπήκοο Ινδίας.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα, με βουλγαρικές πινακίδες, και να μεταφέρει με αυτό παράνομα στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές στην Εγνατία Οδό και την Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους δύο Έλληνες, διότι οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά αυτοκίνητα μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας συνολικά εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν τρία ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά οχήματα, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

 

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Σε απάντηση στους φράχτες ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, η ανάγκη & οι διακινητές θα ανοίξουν άλλους δρόμουςΣχόλια