Σύλληψη τριών οδηγών ταξί με «πειραγμένα» ταξίμετρα & πλαστά χαρτονομίσματα για ρέστα

Σύλληψη τριών οδηγών ταξί με «πειραγμένα» ταξίμετρα & πλαστά χαρτονομίσματα για ρέστα

Στη σύλληψη τριών οδηγών ταξί, ηλικίας 52, 55 και 59 ετών, για τα αδικήματα της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, της πλαστογραφίας, της απάτης κατ’ επάγγελμα, καθώς και της επέμβασης σε ταξίμετρο, προχώρησαν οι αρχές στα ΚΤΕΛ Λιοσίων και στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων.

Αναλυτικότερα, ο 59χρονος συνελήφθη να κατέχει πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία και έθετε σε κυκλοφορία επιστρέφοντάς τα ως ρέστα, σε επιβάτες του ταξί. Το συνολικό χρηματικό ποσό των πλαστών χαρτονομισμάτων που βρέθηκε και κατασχέθηκε, ήταν ύψους 105 ευρώ.

Ο 55χρονος συνελήφθη να επεμβαίνει στην λειτουργία του ταξιμέτρου και συγκεκριμένα ρυθμίζοντάς το σε διπλή ταρίφα, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει επανειλημμένως εντοπιστεί να κάνει το ίδιο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον 52χρονο, κατά τον τροχονομικό έλεγχο, επέδειξε πλαστή ειδική άδεια οδήγησης, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι τρεις συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.Σχόλια