Σήμερα η δίκη του 24χρονου για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Σήμερα η δίκη του 24χρονου για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα πραγματοποιηθεί σήμερα (19/11) η δίκη του άνδρα, που σύμφωνα με την Αστυνομία, εμπλέκεται στην οργανωμένη επίθεση σε βάρος του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου, μετά τη δίωξη για δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που άσκησε σε βάρος του ο Εισαγγελέας.

Ο 24χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε σωματικές βλάβες και διατάραξη οικιακής ειρήνης, με τον ίδιο να αρνείται την εμπλοκή του στην επίθεση και να υποστηρίζει ότι σκοπός του ήταν να προστατεύσει το βουλευτή.

Η Αστυνομία, με βάση τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της, εκτιμά ότι ο νεαρός ήθελε να καθυστερήσει τη φυγή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αντί να τον οδηγήσει στους αστυνομικούς, τον οδήγησε στους διαδηλωτές.

Τι έγραφε το ereportaz στις 9 Νοεμβρίου

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας το μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο που εμπλέκει στην υπόθεση τον 24χρονο άνδρα (παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για να δικαστεί) είναι ένα βίντεο διάρκειας 17 δευτερολέπτων. Σε αυτό, όμως, ο νεαρός εμφανίζεται να πιάνει τον βουλευτή «με το αριστερό του χέρι στο ύψος του λαιμού και να τον απομακρύνει από το πλήθος, σηκώνοντας το δεξί του χέρι». Κοινώς να τον προστατεύει!

erepo

Σχόλια