Σήμερα η παρουσίαση του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σήμερα η παρουσίαση του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44) και όπως η ίδια επισημαίνει θα σημάνει την «πλεύση μας προς το μέλλον»

Στην αποκάλυψη της νέας της πολιτικής πρωτοβουλίας προχωρά σήμερα η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου με εκδήλωση που θα αποτυπώσει τις ιδρυτικές αξίες και τους στόχους του φορέα «Πλεύση Ελευθερίας».

Ήδη, η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει δώσει ένα πρώτο στίγμα του ανένδοτου αγώνα μέσω του συμβόλου του νέου κόμματος. Τα έξι πανιά του καραβιού της «Πλεύσης Ελευθερίας» σε σχήμα «Δ» συμβολίζουν την: Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Δικαιώματα, Διαγραφή χρέους και Διεκδίκηση Γερμανικών οφειλών. Αξίες και στόχοι που διατήρησε επίμονα κατά την κοινοβουλευτική της δράση με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξεκινάμε τον συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά. Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους. Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας. Για την δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας» αναφέρει η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτηριστικά.Σχόλια