Συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ στο συλλαλητήριο της Κυριακής για την Πρωτομαγιά

Συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ στο συλλαλητήριο της Κυριακής για την Πρωτομαγιά

«Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την πλήρη ανατροπή των μνημονίων» σημειώνει η ΑΔΕΔΥ σε μήνυμά της στο οποίο προαναγγέλλει τη συμμετοχή της στα συλλαλητήρια της Κυριακής 8 Μαΐου για την Πρωτομαγιά, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός δεν αντέχουν άλλες θυσίες.

Όπως αναφέρεται «η Κυριακή 8 Μαΐου 2016, είναι ημέρα απεργίας για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο εμπόριο, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των μεγαλοκαταστηματαρχών, για κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Διακαής πόθος, βέβαια, συνολικά του κεφαλαίου και της εργοδοσίας ήταν και είναι να καταργήσει ένα από τα τελευταία εργατικά δικαιώματα του προηγούμενου αιώνα. Εμείς, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, καλούμαστε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, να σταματήσουμε την καταστροφή στην οποία μας οδηγούν για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη των τραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών, να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου».

Το συλλαλητήριο της Εργατικής Πρωτομαγιάς θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Κλαυθμώνος, και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.Σχόλια