Συνελήφθη ένα από τα τέσσερα άτομα που ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν βαριά 30χρονο στην Αλμυρής Κορινθίας

Συνελήφθη ένα από τα τέσσερα άτομα που ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν βαριά 30χρονο στην Αλμυρής Κορινθίας

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν οι Αρχές ο οποίος φέρεται να είναι ένα από τους τέσσερις άνδρες που, κατά τη διάρκεια καυγά, τραυμάτισαν σοβαρά 30χρονο στην Παραλία Αλμυρής Κορινθίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μοτοσικλετιστής με κομμένη την εξάτμιση έκανε βόλτες στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της περιοχής, παρενοχλώντας έντονα τα καταστήματα αλλά και τους λουόμενους. Αρχικά ο άτυχος άνδρας έκανε ευγενική παρατήρηση στον νεαρό οδηγό, λέγοντάς του να μην ξαναπεράσει από το σημείο, ο μοτοσικλετιστής ωστόσο, αγνοώντας επιδεικτικά τις συστάσεις, εξακολούθησε να περνά προκαλώντας ακόμη περισσότερο. Εκνευρισμένος ο άνδρας από τις προκλήσεις, του είπε πως αν ξαναπεράσει θα του πετάξει έναν κάδο απορριμάτων που ήταν πιο πέρα.

Τότε ο οδηγός αποχώρησε για να επιστρέψει ωστόσο λίγο αργότερα, φέρνοντας για… ενισχύσεις τρεις φίλους του οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά προς το θύμα και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον χτυπούν. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ένα από τα χτυπήματα βρήκαν τον άτυχο 30χρονο στην καρωτίδα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω με σπασμούς και να εμφανίσει αιμορραγία από το στόμα αλλά και τα αυτιά. Ο άνδρας διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου και παραμένει διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz, ο συλληφθείς είναι κάτοικος Αθηνών που διαθέτει εξοχική κατοικία στην Αλμυρή ενώ οι πηγές αναφέρουν πως δεν είναι αυτός που προκάλεσε την φασαρία με την μηχανή αλλά εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

 

 Σχόλια