Συμβουλές για να βοηθήσεις το σύντροφό σου να απαλλαγεί από το άγχος

Συμβουλές για να βοηθήσεις το σύντροφό σου να απαλλαγεί από το άγχος

Πολλές φορές θα έχεις διαπιστώσει, ότι όταν ο σύντροφός σου γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος και αγχωμένος, δεν έχει όρεξη να κάνει τίποτα. Το άγχος της δουλειάς τον καταβάλει ψυχολογικά και σωματικά. Προσπάθησε λοιπόν από τη πλευρά σου να χαλαρώσει και να του δείξεις πόσο νοιάζεσαι για εκείνον. Διάβασε παρακάτω 5 τρόπους για να το καταφέρεις.

 

  1. Γίνε καλή ακροάτρια!Κλείσε την τηλεόραση ή τον υπολογιστή και δώσε την πλήρη προσοχή σου σε αυτόν! Πολλοί άνδρες επιθυμούν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους ή τα προβλήματά τους φτάνει να γνωρίζουν πως θα τους ακούσεις. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να σχολιάζεις και φυσικά καλό θα ήταν να αποφύγεις να δώσεις συμβουλές ή λύσεις, εφόσον δεν σου ζητηθεί!

 

  1. Ασκηθείτε μαζί!Εάν ο αγαπημένος σου είναι λάτρης της γυμναστικής, τότε τι πιο όμορφο να γυμναστείτε μαζί ή να παίξετε το αγαπημένο του σπορ! Με αυτόν τον τρόπο τον ενθαρρύνεις να ξεχάσει για λίγο το άγχος και να χαλαρώσει κάνοντας κάτι που τον ευχαριστεί. Αν πάλι δεν αρέσκεται στα σπορ, τότε προτείνετέ του να πάτε μια γρήγορη βόλτα στη γειτονιά!

 

  1. Περάστε μια χαλαρή νύχτα στο σπίτι!Είναι λογικό πως όταν κάποιος βρίσκεται σε αγχώδη κατάσταση δεν θα επιδιώξει να βγει αλλά θα θελήσει να παραμείνει στο σπίτι κουρνιάζοντας στον καναπέ! Εσύ φρόντισε να είσαι η παρέα του και πρόσφερέ του ένα ποτήρι κρασί ή οποιοδήποτε άλλο ποτό της αρεσκείας του! Φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα με κεριά και απολαύστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου!

 

  1. Μαγείρεψε για αυτόν!Προετοίμασε το αγαπημένο του πιάτο και στόλισε το τραπέζι με κεριά φροντίζοντας να υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός! Κάνε τον να αισθανθεί ξεχωριστός και γρήγορα θα δεις πως θα ξεχαστεί και θα διώξει το άγχος!

 

  1. Κάνε τον να αισθανθεί επιθυμητός!Σίγουρα μετά από μια κουραστική και γεμάτη άγχος μέρα, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να επιθυμεί ο σύντροφός σου είναι το σεξ! Όμως, οφείλεις να του δείξεις με τον τρόπο σου πως για εσένα είναι επιθυμητός! Στείλε του ένα ερωτικό μήνυμα ή κάνε του ένα χαλαρωτικό μασάζ! Η πράξη σου αυτή θα εκτιμηθεί. Αν ο σύντροφός σου δεν ανταποκριθεί στα ερωτικά σου καλέσματα, τότε σεβάσου το και μην το πάρεις προσωπικά!

 

 Σχόλια