Συμβουλές για την περιποίηση των νυχιών στο σπίτι

Συμβουλές για την περιποίηση των νυχιών στο σπίτι

Τα νύχια μπορεί να είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά μέρη της εξωτερικής ομορφιάς, δεδομένου ότι μπορούν εύκολα να σπάσουν, απαιτούν πολύ χρόνο για να τα κάνεις να φαίνονται όμορφα και θα πρέπει να έχεις πολλή επιδεξιότητα και φροντίδα για να τα αναδείξεις. Αν θέλεις να προφυλάξεις τα νύχια σου από κινδύνους, εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να φροντίσεις  τα νύχια ου σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείς κάποιον ειδικό ή να αγοράσεις ακριβά προϊόντα:

Κάνε το βερνίκι των νυχιών σου να διαρκεί περισσότερο. Καμία δεν είναι ευχαριστημένη όταν το βερνίκι αρχίζει να ξεφλουδίζει. Για να αποτρέψεις αυτό να συμβεί, βούτηξε τα νύχια σου σε λευκό ξίδι για λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εφαρμογή του. Μπορείς επίσης να βάλεις ασετόν στα νύχια σου, ακριβώς πριν τα βάψεις. Έτσι θα κάνεις το μανικιούρ σου να διαρκέσει περισσότερο, όπως κάνουν στα κομμωτήρια. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι το κάνουν και οι επαγγελματίες!

Γρήγορο στέγνωμα των Βερνίκι νυχιών. Αντί να δαπανείς πολλά χρήματα για την επαγγελματική σπρέι για γρήγορο στέγνωμα των νυχιών, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σπρέι μαγειρικό λάδι.

Γρήγορο στέγνωμα των Βερνίκι νυχιών # 2. Ένας άλλος, ακόμα πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις το στέγνωμα των νυχιών πιο γρήγορα, είναι να βάλεις τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου σε πολύ κρύο νερό. Μην φοβάσαι να το κάνεις. Όσο πιο κρύο είναι το νερό, τόσο πιο γρήγορα θα στεγνώσει το βερνίκι νυχιών!

Χρησιμοποίησε λάδι καρύδας, όπως την κρέμα για τα πετσάκια. Τα φυσικά προϊόντα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, και ένα άλλο καλό πράγμα για αυτά είναι ότι συνήθως υπάρχουν σε πολύ λογικές τιμές από ό, τι τα επαγγελματικά προϊόντα. Λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά ως κρέμα για πετσάκια, αλλά και ως μέρος της περιποίησης της επιδερμίδας και περιποίησης των μαλλιών σου!

 


Σχόλια