Συνάντηση Μουζάλα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το προσφυγικό

Συνάντηση Μουζάλα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το προσφυγικό

Επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για το προσφυγικό ζήτημα, ξεκινά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Αναλυτικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός προτίθεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις αποφάσεις της πρόσφατης άτυπης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα με βάση τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, και τα συγκεκριμένα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Οι σχετικές συναντήσεις του κ. Μουζάλα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, ενώ την Τρίτη θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Στόχος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να δημιουργηθούν συνθήκες συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και σταθεροί δίαυλοι επικοινωνίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεννόηση, ώστε να παραμερισθούν οι στείρες αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις γύρω από αυτό το τεράστιο ζήτημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.Σχόλια