Συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, αναμένεται – σύμφωνα με πληροφορίες – να έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με πιθανότερο το τετ-α-τετ να κλειστεί για αύριο Σάββατο.

Στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Στουρνάρα αναμένεται να συζητηθεί η εμπλοκή που δημιουργήθηκε αφού η Τράπεζα της Ελλάδος απέρριψε την προτεινόμενη από την κυβέρνηση νέα διοίκηση της Τράπεζας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε «έφοδος» εισαγγελέων Διαφθοράς στα γραφεία της εταιρείας που διατηρεί η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα στην Κηφισιά. Σε δήλωσή της, η κ. Λίνα Νικολοπούλου απέδωσε την έρευνα σε πολιτικές σκοπιμότητες.

«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές. Γι’ αυτό και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία» τόνισε σε ανακοίνωσή της για την «έφοδο» των Εισαγγελέων Διαφθοράς στα γραφεία της εταιρείας της, η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα.

Όταν ολοκληρώθηκε η «έφοδος» στην εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, έγινε και επισήμως γνωστό ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν αποδέχθηκε την προτεινόμενη από την κυβέρνηση νέα διοίκηση στην Attica Bank, ενώ σήμερα το πρωί, έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση υπέβαλε μια νέα πρόταση στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη διοίκηση της Attica Bank.

Έτσι, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η συνάντηση Τσίπρα-Στουρνάρα μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Σχόλια