Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Μίνι, κόκκινες γόβες και ποτάκι στο Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Μίνι, κόκκινες γόβες και ποτάκι στο Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

Για«χαλαρό ποτό», βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΑΝΕΛ, συνάντηση που οργάνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο μέγαρο Μαξίμου – για την ακρίβεια στο μπαλκόνι του πρωθυπουργικού κτιρίου.
syriza5

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού προκειμένου να πιουν ένα ποτάκι και να συζητήσουν τα προβλήματα της χώρας, τις διαφωνίες στην κυβερνητική πολιτική και τα ανοικτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καλέσει τους συγκυβερνώντες βουλευτές στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Το μέγαρο Μαξίμου φωταγωγήθηκε – εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα βράδια. Παρά το χαλαρό κλίμα που επικρατούσε στο Μαξίμου, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερς είχαν αποκλειστεί για να μην έχουν οπτική πρόσβαση. Δυνατά γέλια ακούγονταν πάντως από το μπαλκόνι,
Το μενού σύμφωνα με πληροφορίες είχε τυροπιτάκια, μπόμπες και ποτό, όπως και αναψυκτικά.

Οι πρώτοι βουλευτές κατέφθασαν περί τις 21:30 ενώ οι πρώτοι που έφυγαν λίγο μετά τις 22:30 ήταν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Βαρεμένος. Οι πιο καλοντυμένες ήταν η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία.

HǍḿΉ̏խӵ휭� �� kݮ研ᠠ쥠⯵륵��ӕщƁ ꡩ �m审�랭�urokinissi-Ё́ÏЏՋϓ ÉM͇ө

syriza1

173899.jpg

173900.jpg

173903.jpgΣχόλια