Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Χωρίς λεωφορεία για 7η μέρα παραμένει η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας.

Να σημειωθεί ότι στις 10.00 οι εργαζόμενοι του Οργανισμού θα πραγματοποιήσουν έκτακτη γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας ότι μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες οι πολίτες δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους επί έξι μέρες λόγω μίας απεργίας.

«Η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ έχει παραλύσει κυριολεκτικά την αγορά. Δυστυχώς όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι του Λαού, πρώτα από όλα η Κυβέρνηση και στη συνέχεια οι Βουλευτές και οι αιρετοί της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να σπεύσουν ώστε να δώσουν λύση και να ξαναρχίσουν τα δρομολόγια. Φτάνουν πια οι διαπιστώσεις, οι περιγραφές, οι εκκλήσεις και οι διαμαρτυρίες. Απαιτούμε λύση. Δεν είναι δυνατό να ταλαιπωρείται έτσι μία ολόκληρη πόλη και απλώς να σχολιάζουμε», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, κατέθεσε με επιστολή του στη διοίκηση του Οργανισμού, δύο νέες προτάσεις, σε μια ύστατη προσπάθεια να εξευρεθεί λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων στους  2.300 εργαζόμενους του ΟΑΣΘ.

Σχόλια