Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον δήμαρχο της Κω και την Τασία Χριστοδουλοπούλου

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον δήμαρχο της Κω και την Τασία Χριστοδουλοπούλου

Σε ανοιχτή κόντρα για το θέμα των μεταναστών, βρίσκονται ο δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης, με την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Το τελευταίο «χτύπημα», έγινε από την πλευρά του νησιωτικού δήμου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι η κ. Χριστοδουλοπούλου «δημιούργησε μια υγειονομική βόμβα, στοιβάζοντας εκατοντάδες μετανάστες σε ένα ακατάλληλο και εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, χωρίς τροφή, υγειονομική παρακολούθηση και χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση ο δήμος ξεκαθαρίζει ότι «μόνιμος χώρος φιλοξενίας όπως τον εννοεί η κ. Χριστοδουλοπούλου, δηλαδή ένας ανεξέλεγκτος καταυλισμός στον οποίο σε 10 μέρες μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί 10.000 παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες, δε θα δημιουργηθεί στην Κω».

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινές της δηλώσεις, η αναπληρώτρια υπουργός διεμήνυσε ότι η «ο δήμαρχος της Κω, έχει το πανελλήνιο ρεκόρ αδιαφορίας για την πόλη του».

«Ας ασχοληθεί επιτέλους με το νησί όπως έχει καθήκον και ας συνεργαστεί με τους κρατικούς φορείς για τη λύση του προβλήματος, με τη δημιουργία μόνιμου χώρου φιλοξενίας των προσφύγων στην Κω» τόνισε η κ. Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών».Σχόλια