Συνεχίζεται η κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεχίζεται η κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα ανάμεσα σε Μέγαρο Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία για το θέμα τον τηλεοπτικών αδειών, με τη ΝΔ να κατηγορεί την κυβέρνηση για σκοτεινή προπαγάνδα, παραποίηση, διαστρέβλωση και συκοφαντία, με αφορμή την κριτική για τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Γιώργου Κουμουτσάκου, ότι η υπόθεση «τηλεοπτικές άδειες» έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη, μετά και τη ματαίωση της συνεδρίασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Όλοι θυμούνται πολύ καλά ποιος παρεμβαίνει συστηματικά, ωμά και κυνικά στο έργο της Δικαιοσύνης. Είναι η Κυβέρνηση. Είναι ο κ. Τσίπρας που, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο Νόμος Παππά από το ΣτΕ, είπε κατά λέξη: “Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Δε δίνω ούτε μια πιθανότητα”», αναφέρει σε νέα του δήλωση ο κ. Κουμουτσάκος.

Ακόμη, επαναλαμβάνει ότι στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών «είναι βαριά έκθετοι και εκτεθειμένοι. Είναι κατηγορούμενοι. Βρίσκονται σε τραγικό αδιέξοδο. Και γι’ αυτό είναι πανικόβλητοι».

Νωρίτερα, το γραφείο του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε «αδιανόητη» τη δήλωση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι επιχειρεί ευθέως να αμφισβητήσει την ικανότητα της Δικαιοσύνης και μάλιστα ενός ανώτατου Δικαστηρίου, όπως το ΣτΕ, να απονείμει δικαιοσύνη στοχοποιώντας μια δικαστική λειτουργία και μια συγκεκριμένη διαδικασία ως «σκοτεινή».Σχόλια