Τρόμος για τους επιβάτες του αεροσκάφους της Ellinair που προσγειώθηκε εκτάκτως

Τρόμος για τους επιβάτες του αεροσκάφους της Ellinair που προσγειώθηκε εκτάκτως

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για τους επιβάτες της πτήσης της Ellinair, στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, απο την ώρα που το αεροσκάφος πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση, ύστερα από τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στους τροχούς.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι 147 επιβάτες, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, αναμένεται να ταξιδέψουν με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας προς τη Μόσχα, που είναι ο προορισμός τους. Μέχρι στιγμής -πάντως- δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα της αναχώρησης.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 734 είχε απογειωθεί στις 14.10 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και επρόκειτο να εκτελέσει πτήση από Θεσσαλονίκη προς Μόσχα, όταν ο κυβερνήτης του διαπίστωσε ότι οι τροχοί του δεν μαζεύονταν.

Αποτέλεσμα ήταν το αεροσκάφος να κάνει κύκλους πάνω από τη Θεσσαλονίκη μέχρι να αδειάσει από καύσιμα (κι όχι να τα ρίξει στη θάλασσα όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο τηλεγράφημα).

Γύρω στις 16.00 το απόγευμα, έγινε με ασφάλεια η προσγείωση στο «Μακεδονία» και οι επιβάτες, όπως επίσης το πενταμελές πλήρωμα, είναι καλά στην υγεία τους.Σχόλια