Συνεχίζεται και αύριο η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Συνεχίζεται και αύριο η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Την απόφαση να συνεχίσουν και αύριο, για δωδέκατη συνεχόμενη ημέρα, την επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ πήραν οι εργαζόμενοι, με αποτέλεσμα η πόλη της Θεσσαλονίκης να παραμένει χωρίς αστικά λεωφορεία.

Την ίδια ώρα η διοίκηση ευελπιστεί ότι θα αποδώσει καρπούς η συνάντηση που έχει προγραμματιστεί στο υπουργείο Υποδομών για την Παρασκευή.

«Ευχής έργο είναι στη συνάντηση της προσεχούς Παρασκευής, στην οποία θα συμμετέχουν η διοίκηση του ΟΑΣΘ και στελέχη των υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και των Οικονομικών, να τεθούν επί τάπητος το παρόν και το μέλλον του Οργανισμού και να δοθούν οι οριστικές λύσεις», είπε σχετικά μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Ελλάδας Χρήστος Στεφανίδης.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει καταρτίσει και που αφορά στην εφαρμογή νέας τιμολογιακής πολιτικής, από την 1η Ιανουαρίου του 2017, στον επαναπροσδιορισμό των δρομολογίων που εκτελούνται, αλλά και στον επαναϋπολογισμό των δαπανών του Οργανισμού, για μισθοδοσία και μετόχους.

Τέλος, ανέφερε ότι μέσα από τις επαφές εκπροσώπων φορέων της πόλης, με το γραφείο του υπουργού Υποδομών προκύπτει, ότι τελικά αύριο θα κατατεθούν σε «ασφαλή» λογαριασμό 3 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, το ένα μηνιάτικο, από τα δύο που τους οφείλονται.Σχόλια