Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 43χρονη αγνοούμενη στο Καματερό

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 43χρονη αγνοούμενη στο Καματερό

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το θρίλερ με την αγνοούμενη γυναίκα στο Καματερό, τη 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, Ελένη Παραγκουλιά, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα είχε πάει με το αυτοκίνητό της να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Ωστόσο, στη διαδρομή, το όχημά της ακινητοποιήθηκε, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην οδό Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

1

Σημειώνεται ότι από το συγκεκριμένο σημείο περνά ένα ρέμα το οποίο εκβάλει στον Κηφισό.
ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική αλλά και Λιμενικό, οργώνουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν σημεία ζωής της 43χρονης, το αυτοκίνητο της οποίας εντοπίστηκε μέσα στο ρέμα.

Μιλώντας στο zougla.gr, ο 45χρονος σύζυγός της, Αντώνης Παρασκευόπουλος, αναφέρει: «Από το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχα επαφή με τη γυναίκα μου. Με είχε πάρει και η μητέρα μου η οποία προσπαθούσε κι αυτή να την βρει στο κινητό αλλά δεν απαντούσε. Προφανώς το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι να πάει προς το σχολείο να πάρει τα παιδιά, και πέρασε από το ρέμα. Το περιστατικό πρέπει να συνέβη την Πέμπτη κατά τη 13.30 , διότι τα παιδιά σχολούσαν στις 14.00».

Ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός ότι τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρίσκονταν πάνω στη μηχανή, ενώ το όχημα είχε σταματήσει έχοντας «μέσα» δευτέρα ταχύτητα.

«Το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο ρέμα. Τα κλειδιά ήταν επάνω. Επίσης μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα πράγματά της, το πορτοφόλι της αλλά και κάποιο σακίδιο του ενός παιδιού. Το όχημα είχε σβήσει με δευτέρα ταχύτητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Είναι πολύ πιθανό η γυναίκα μου να φοβήθηκε από τη ροή του νερού η οποία παρέσερνε το αυτοκίνητο και να βγήκε από το όχημα. Στη συνέχεια να μην μπόρεσε να ισορροπήσει και να την πήρε κι αυτήν το ρέμα. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως έσπασε τα τζάμια από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο για να δει εάν υπήρχε κάποιος μέσα, αλλά τελικά δεν ήταν κανείς», προσθέτει.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της αγνοούμενης , όπως αναφέρει, ζήτησε εντοπισμό του κινητού της τηλεφώνου, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. «Το κινητό της όμως δεν βρέθηκε και ζήτησα αν γίνεται να μπορέσουν να το εντοπίσουν. Πήραμε τηλέφωνο στην εταιρεία αλλά μας είπαν ότι δεν μπορούν να το βρούνε», λέει σχετικά.

«Άλλα αυτοκίνητα στο σημείο δεν υπήρχαν. Πιθανόν να ήταν μόνη της όταν περνούσε από αυτό το μέρος», συνεχίζει ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε γύρω στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης. Ήρθε η πυροσβεστική στις 19.00, είχε νυχτώσει πλέον και δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Έψαξαν όμως. Μετά ήρθε το ΕΚΑΜ και μου είπανε ότι έψαξαν όλο το ποτάμι μέσα, ότι έφτασαν μέχρι την Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν μπορούσαν να συνεχίσουν πιο πέρα στον Κηφισό διότι τα νερά ήταν πολύ ορμητικά. Στην συνέχεια ανέλαβε το Λιμενικό Σώμα, το οποίο – όπως με ενημέρωσαν- ξεκίνησε την έρευνα από το Δέλτα Φαλήρου προς τα επάνω. Σήμερα το πρωί περίπου 50 άτομα έψαχναν την περιοχή. Έκοψαν πολλά δέντρα, απομάκρυναν μπάζα αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Τελευταία ενημέρωση είχα σήμερα το μεσημέρι, από την πλευρά των ΕΚΑΜ και της Πυροσβεστικής. Ακόμα ψάχνουν. Ψάχνουν το ρέμα Εσχατιάς, το ρέμα Πικροδάφνης αλλά και τον Κηφισό. Θέλω να πιστεύω πως βγαίνοντας από το αυτοκίνητο χτύπησε και έπαθε αμνησία και γι’ αυτό δεν μπορεί να επικοινωνήσει», προσθέτει ακόμα.

3

«Κάνω έκκληση, όποιος μπορεί να βοηθήσει. Αν έχει δει κάποιος κάτι από το σημείο να ενημερώσει μήπως μπορέσουμε να την βρούμε. Όσο περνάνε οι ώρες δυσκολεύουν τα πράγματα. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες της», αναφέρει ο κ. Παρασκευόπουλος.Σχόλια