Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο αγνοούμενους στο Μεσολόγγι

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο αγνοούμενους στο Μεσολόγγι

Άφαντοι παραμένουν οι δύο άνδρες (Γιάννης και Βασίλης, 40 και 35 ετών) που βγήκαν να διασκεδάσουν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο χωριό Πεντάλοφο της Αιτωλοακαρνανίας, όμως δεν επέστρεψαν ποτέ στα σπίτια τους.
Τελευταία φορά που καταγράφηκε η παρουσία τους, ήταν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν κάμερες ασφαλείας στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Λεσίνι κατέγραψαν το αυτοκίνητό τους, ένα μαύρο Toyota Corolla, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

Για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, που κατόπιν ζήτησε και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σταμάτησε η αναζήτησή τους από λέμβο της 6ης ΕΜΑΚ στον Αχελώο ποταμό λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλέον συνεχίζεται από ξηράς, από πεζοπόρα τμήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Το πρωί της Δευτέρας, η μητέρα του ενός αγνοούμενου απηύθυνε δραματική έκκληση μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ζητώντας από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του παιδιού της να απευθυνθεί στην αστυνομία.

«Σας παρακαλώ, σας θερμοπαρακαλώ να πουν στην αστυνομία, σε μένα, ό,τι γνωρίζουν για τα παιδάκια μου. Δεν αντέχω να το βλέπω αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται μέσα σε μια μικρή ακτίνα να εξαφανίστηκαν. Πού πήγαν αυτά τα παιδιά; Πού πήγε το αυτοκίνητο; Εμείς εδώ είμαστε κτηνοτρόφοι και αγρότες, δεν γίνεται να μην είδε κάποιος κάτι. Εμείς ξυπνάμε από τα άγρια μεσάνυχτα και πάμε στις δουλειές μας. Να μην φοβηθούν και όποιος γνωρίζει κάτι να μας δώσει μια πληροφορία», ανέφερε η κ. Αλεξάνδρα, μητέρα του αγνοούμενου Β. Γρατσάνη.

Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, διαπιστώθηκε ότι τα κινητά τους τηλέφωνα εξέπεμπαν μεταξύ 05:10-05:15 από την περιοχή του Νεοχωρίου, όταν απενεργοποιήθηκαν ξαφνικά.

 Σχόλια