Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του «Νίκι», του ανθρώπου – κλειδί στη δολοφονία της μικρής Άννυ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του «Νίκι», του ανθρώπου – κλειδί στη δολοφονία της μικρής Άννυ

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες των βουλγαρικών αρχών για τον εντοπισμό του «Νίκι», του ανθρώπου – κλειδί στην υπόθεση δολοφονία της 4χρονης Άννυ, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες η εισαγγελία Εφετών έκανε υπόμνηση στην βουλγαρική αστυνομία για τη σύλληψή του, και ζητήθηκε ακόμη και η συνδρομή της Ιντερπόλ, σε περίπτωση που ο «Νίκι», κατά κόσμον Νασίφ Αχμέντοφ, βρίσκεται εκτός της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νασίφ Αχμέντοφ είχε κληθεί πριν από λίγο καιρό από την ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να καταθέσει ως ο βασικός μάρτυρας, με τη συνδρομή των βουλγαρικών αρχών.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει για την πρόθεσή του, και πλέον είναι συγκατηγορούμενος του πατέρα της αδικοχαμένης 4χρονης.

Σημειώνεται τέλος ότι ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννυ και βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, Σάββας (Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ), στη συμπληρωματική του απολογία είχε προσπαθήσει να μοιραστεί το βάρος της ενοχής με τον «Νίκι», υποστηρίζοντας ότι εκείνος εξαφάνισε το άψυχο σώμα του παιδιού.Σχόλια